Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2006

Όσο υπάρχουν άνθρωποι...

...τέτοια νοσηρά φαινόμενα παιδοφιλίας, δεν ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήνουν αδιάφορους!

Διαβάστε σας παρακαλώ ΕΔΩ, συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Image Hosted by ImageShack.us
picture by clokansas.org

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχάσετε να φωνάξετε αυτό που παντού θα προσπαθήσουν να περάσουν στα ψιλά, ότι ο σημερινός "άγιος" Πάπας, στη δεκαετία του '60, έβγαζε φιρμάνι να θαφτούν όλες οι περιπτώσεις παιδοφιλίας του καθολικού κλήρου, για το καλό της εκκλησίας.

Πόσα άραγε από τα τότε κακοποιημένα από τους παπάδες παιδιά, στέλνουν σήμερα τα δικά τους να χοροπηδάνε σαν τα πιθήκια, κάτω από το μπαλκόνι του;

Marialena είπε...

Φοίβο καλησπέρα! Πες το ψέμματα, η παιδοφιλία στην Καθολική Εκκλησία και ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει προσλάβει μεγάλες διαστάσεις και φυσικά το κουκούλωμα είναι ανάλογο σε μέγεθος! Ο καρδινάλιος Γιόζεφ Ράντζικερ έβαλε και αυτός το λιθαράκι του κατά πως φαίνεται.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω και ετοιμάζομαι να αρπάξω την πετρούλα μου ανα χείρας!

Marialena είπε...

Βρε συ sourfou, για πες μου πόση V χρειάζεται για να αποκατασταθεί αυτό το κακό? Αν κάθε παιδί που έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, μπορούσε να εκφράσει τι έχει υποστεί, τότε και η Κόλαση είναι λίγη, για να καούν αυτοί οι ψυχανώμαλοι. Και αν τύχει και μας διαβάσει κανένας από δαύτους, το να σας αποκαλέσω "αποβράσματα" και "υπάνθρωπους" χάρη σας κάνω, άντε που κρύβεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη και βιάζετε αθώα πλάσματα, γελίοι...

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν ειν' ο κόσμος μου αυτος!

Marialena είπε...

Κανενός δεν πρέπει να είναι... γειά σου ευαίσθητο ρεμπετόσκυλο!

advocatus diaboli είπε...

Σας βάζω και άλλο ένα λινκ, για όποιον θέλει να «αφήσει» ακόμα μια υπογραφή. http://www.lightamillioncandles.com/ Μεγάλο θέμα και ανατριχιαστικά τα επιχειρήματα περί δήθεν δημοκρατίας που ανέχεται τα πάντα. Οχι, δημοκρατία δεν είναι η παράβαση των ζώων και η κακοποίηση των παιδιών και των ψυχών τους.

Marialena είπε...

Ευχαριστούμε κ. Συνήγορε! Δημοκρατία είναι ο σεβασμός των δικαιωμάτων του καθενός μας, και όχι η ΑΣΥΔΟΣΙΑ που θέλουμε να πιστεύουμε μας επιτρέπει να κάνουμε το οτιδήποτε χωρίς όρια!

Rodia είπε...

Δείτε και τη συζητηση εδώ πέρα...

http://giaskepsou.blogspot.com/2006/10/blog-post_08.html