Κυριακή, Νοεμβρίου 26, 2006

Το μπλουζακι....

Αποσπασμα απο ενα γραμμα...
....14-2-2001
...ξερω ποσο σε πειραζει η κατασταση αυτη.Να θελεις να εισαι κοντα μου και να μην μπορεις.Αυτο ομως δεν συμβαινει μονο σ'εσενα.Κι εγω θελω να ειμαι μαζι σου και ομως τωρα ουτε να σε αγκαλιασω μπορω.Αφου να φανταστεις ,οταν πηρες το τρενο και εφευγες εκεινο το πρωι ουτε που ειχα συνειδητοποιησει κατι τετοιο.Μολις γυρισα σπιτι νομιζα οτι θα σε ευρισκα εκει και θα σε επαιρνα αγκαλιτσα.Με το που περασα την πορτα το μονο που αντικρυσα ηταν οι τεσσερεις τοιχοι.Εσυ ειχες φυγει και το μονο που εμεινε ηταν το αρωμα απο το κορμι σου.Τα σεντονια και το παπλωμα ηταν ποτισμενα απο το αρωμα σου.Ακομα και το ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ που ξεχασες μυριζε το αρωμα σου.Δεν ηξερα τι να κανω....Το πηρα αγκαλια -ηταν μικρο για να το φορεσω-και κοιμηθηκα με το αρωμα σου......
Σε λιγες μερες θα ειμαστε και παλι μαζι.........


Δεν ηταν ποιητης
Ερωτευμενος ηταν.

Να εισαι παντα καλα φιλε μου Κωνσταντινε απο τον Βολο.
Ελπιζω να ξεχασες το Κοσσοβο......και το αρωμα της.....

3 σχόλια:

Marialena είπε...

Πόσο πρέπει να πονάει ή πονούσε αυτό το μετά Παναγιώτα μου... Λέει και η Χαρούλα σε ένα αξεπέραστο τραγούδι "...όλα σε θυμίζουν, γλυκά και αγαπημένα, πράγματα δικά σου καθημερινά..."

Όταν είσαι ερωτευμένος, κάθε μυρωδιά ή γεύση ή ήχος που σχετίζονται με τον άνθρωπο που θες, μένουν εντυπωμένα στη μνήμη για πολύ ακόμα από τη διάρκεια της σχέσης.

Να έχεις ένα καλό ξημέρωμα, φιλιά!

cindaki είπε...

Καμιά φορά, σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος σου είναι στην ίδια πόλη, λίγα χιλιόμετρα μακριά σου, αλλά δεν είστε μαζί...
Ασφυκτιείς...
Όταν είσαι ερωτευμένος, είναι σκληρή η μοναξιά...

Καλησπέρα!

panagiota είπε...

μαριαλενα μου ,η σχεση τους ηταν αναλωσιμη,Τους εμεινε το αρωμα του ονειρου,οπως στο γνωστο βιβλιο του Τομ Ρομπινς.Οσφραινοταν το αρωμα της αγαπης που εζησαν,κι αυτο τους κρατησε,εμειναν για παντα φιλοι..

Sofi-k-καλως σε βρισκω στους Α,Μ,
Οταν εισαι ερωτευμενος οι αποστασεις μηδενιζονται.ο Κ,και η Λ δεν εζησαν ποτε μαζι.Αγαπαει ακομα ομως ο ενας τον αλλον
Και να φανταστεις οτι γνωριστηκαν σε καιρους μεγαλης μοναξιας.Κι ολα ξεκινησαν απο το τιποτα ,μια χρειστουγεννιατικη παραμονη.....