Σάββατο, Μαΐου 24, 2008

Φυσική Νομοτέλεια.


Κάτι άσχετο , αλλά αληθινό : θέλω να παραθέσω τον πιο αληθινό νόμο του σύμπαντος, τη μία και μοναδική αλήθεια στην ιστορία του κόσμου, τον χρυσό κανόνα που διέπει τη φύση, τον μοναδικό νόμο που ισχύει ακόμα και για το υπερφυσικό και το άυλο, το μυστικό της ζωής και του θανάτου, το νόμο που κατέστρεψε πολιτισμούς σε δευτερόλεπτα, το νόμο που κανείς δεν απέφυγε, τον κανόνα χωρίς εξαιρέσεις, τον πιο μαύρο και ζοφερό κανόνα που γνώρισε η πλάση,την αιτία που , σύμφωνα με μελέτες, οδήγησε στην καταπόντιση της Ατλαντίδας, συην εξαφάνιση των δεινοσαύρων, στον πρόωρο θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην άλωση της Πόλης, στη σύλληψη του Οτσαλάν, στην ανακάλυψη των πυρηνικών, στο ατύχημα του Τσερνόμπιλ, στην πρόκριση της Βίσση στη Γιουροβίζιον , στη σύλληψη των μισών απ' όσους ανθρώπους γεννήθηκαν από την αρχή της ιστορίας, ................................................................... .....ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΡΦΥ!
Πάρτε μια δόση και ακολουθούν κι άλλες :
Ο νόμος της σειράς:Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη διπλανή που κινείταιπιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει νακινείται πιο γρήγορα.

Ο νόμος του τηλεφώνου:Όταν καλείς λάθος αριθμό, ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης:Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσειφαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

Ο νόμος του εργαστηρίου:Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότεροπροσιτό για εσένα μέρος.

Ο νόμος του λεωφορείου:Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο,τότε θα έρθει το λεωφορείο.

Ο νόμος του τσιγάρου:Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι τοτσιγάρο να καεί από μόνο του.

Ο νόμος του άλλοθι:Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχοτου αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.

Ο νόμος της συνάντησης:Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαιμε κάποιον που δεν θέλεις να σας δουνμαζί.

Ο νόμος του αποτελέσματος:Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στονειδικό πουέχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.

2 σχόλια:

Robespiere είπε...

Swstos o Enikolo! Eidika ta tria teleftaia ki an me exoyn kapsei! Allwste, skefteite posa pragmata ksekinisan apo fainomenika asimanta gegonota kai klimakwthikan se tromeres katastrofes!

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Τον πιστέυω πραγματικά τον Μερφυ
Ενας μαθηματικός πιθανοντολόγος θα μπορούσε να μας τα εξηγήσει όλα αυτά.
Ο μέρφυ επεκτείνει τους μαθηματικούς κανόνες στην πρακτική της ζωής, απλά ...