Σάββατο, Ιουλίου 19, 2008

Το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη επίδειξη αγώνων (πέρσι ήταν η πρώτη), σιμουλτανέ (ένας εναντίον όλων) του πολυπρωταθλητή και νυν προπονητή της Εθν. Τουρκίας Στρ.Γριβα και της πρώην 3ης παγκόσμιας πρωταθλήτριας νεανίδων Αννας Μαρίας Μπότσαρη. (Η Αννα Μαρία κατέχει και το ρεκόρ Γκίνες μεγαλύτερης διάρκειας σιμουλτανέ- κάτι μέρες- και εναντίον των περισσοτέρων αντιπάλων-δεν θυμάμαι ακριβώς πόσοι, αλλά το νούμερο τρομάζει).
Ο δραστήριος σκακιστικός όμιλος Χαλκίδας υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκίδας, προσπαθεί να κάνει το γεγονός των σιμουλτανέ έναν πόλο έλξης της νεολαίας γύρω από το όμορφο αυτό πνευματικό και παιδαγωγικής αξίας άθλημα, στον υπέροχο χώρο του "στρογγυλού" της παραλίας της πόλης, αλλά και θεσμό μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία.

Ο Σταυραετός και συνοδοιπόρος σας, θα βρεθεί εκεί για να αγωνιστεί για τη συμμετοχή και την εμπειρία (σαν μεγάλος σκακιστής που είναι βεβαίως βεβαίως:-).
Νομίζω ότι είναι και μιά καλή ευκαιρία να κάνετε μία όμορφη ημερήσια εκδρομή, και αν βρεθούμε μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις γαστριμαργικές μας ορέξεις στην παραλία της Χαλκίδος στη Λάμψακο, ή στη Νέα Αρτάκη.

Μαριαλένα ξέρεις εσύ:-)

7 σχόλια:

Marialena είπε...

...Ή στο Λευκαντί στον Λωτό, έχω να αντιπροτείνω Σάκη μου!

Θα ερχόμουν πολύ ευχαρίστως να σε υποστηρίξω φίλε μου, αλλά αρχίζει η άδειά μου και θα βρίσκομαι εκτός Αθηνών από τις 26 και μετά.

Κάποια άλλη φορά όμως κάτι θα κανονίσουμε, στο υπόσχομαι!

Καλή επιτυχία στους αγώνες σου εύχομαι!

faraona είπε...

Καλη επιτυχια Σακη!
Ολα να σου ειναι γουρλιδικα.

τα φιλια μου

Sakis είπε...

Καλές διακοπές γλυκειά Μαρλέν, Να προσέχεις και να διασκεδάσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις. Κρατάω το Λευκαντί (πώς μου ξέφυγε ?!!-) καλό για χαλάρωση μετά την ένταση του παιχνιδιού.

Φαραόνα.
Σευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ξέρω ότι αν ήσουν πιό κοντά θαρχόσουνα.
Την παρτίδα φυσικά θα την ανεβάσω με σχόλια και περιγραφή μόλις γυρίσω από βδομάδα.

Βα πώ και κάτι προσωπικό.
Η Χαλκίδα είναι η γενέτειρά μου

panagiota είπε...

Καλή επιτυχία συνοδοιπόρε!!!
Η μάγισσα Π. θα κάνει spell για να κερδίσεις...

Sakis είπε...

Μάγισσα Π καλή μου
Σευχαριστώ
Θα νοιώθω την θετική σου ενέργεια.
φιλιά

Marialena είπε...

Η Χαλκίδα πρέπει να είναι περήφανη που έχει για παιδί της τον Σταυραετό μας, τον σκακιστή και στοχαστή και τέτοιο φίλο όπως ο Σάκης!

Φίλε μου Σάκη, θα διαβάσω τα καθέκαστα όταν γυρίσω και αν πας στο Λευκαντί μετά τον αγώνα, να χαλαρώσεις με θέα τη θάλασσα και να φας νόστιμους μεζέδες και για μένα!

Καλά παιχνίδια να κάνεις! Φιλιά!

Sakis είπε...

Τι λές πάλι για μένα βρε μαριαλένα μου!!

έχω να πάω Λευκαντί από μικρός. πολύ αμυδρά θυμάμαι πώς ήταν.
Μήπως μπορείς να με προσανατολίσεις με κανένα σημάδι για τον Λωτό?
γιατί με βλέπω με τη φαιά ουσία που θα χαλάσω μετά το παιχνίδι να πεινάω σαν λύκος¨-)