Κυριακή, Απριλίου 16, 2006

δανεικά

Όλα στη ζωή είναι δανεικά?
Παίρνει αλήθεια ο καθένας μας αυτό που του αξίζει?
Αν δώσω χαρά θα πάρω χαρά? Αν εμπιστευτώ θα με εμπιστευτούν κλπ κλπ?
Αλήθεια συμβαίνει αυτό ή είναι απλά ΤΟ μεγάλο παραμύθι?
Αν είναι κανείς αληθινός και τίμιος με τον εαυτό του (με ότι κι αν σημαίνει αυτό) τότε και οι άλλοι θα είναι το ίδιο απέναντί του?
Όταν φερόμαστε με ευγένεια τότε μας απαντούν με τον ίδιο τρόπο?
Ζούμε επικίνδυνα και όλα είναι σχετικά
Θα είμαι σχετικά καλή με τους ανθρώπους κι εκείνοι θα είναι περίπου σχετικά καλοί με μένα.
Καμία σχέση δηλαδή.



Ας ηρεμήσω τώρα που τα έβαλα σε σειρά

13 σχόλια:

Rodia είπε...

Το μυστικό είναι να μη περιμένουμε ανταπόδοση απο την ΙΔΙΑ πηγή.. Συνήθως δε λαβαίνουμε από εκεί όπου δώσαμε...

:-)

σμουτς!

mario είπε...

Ροδιά, ζωγράφισες baby και αυτή τη φορά με λεξεις.
φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Αν αναρωτιεσαι οντως (τι ρομαντικος!) η απαντηση ειναι απλη:
ΟΧΙ

raffinata είπε...

χμ, ερωτήσεις που επιδέχονται πολλών απαντήσεων: ναι, όχι, ίσως, εξαρτάται...
συμφωνώ με ροδιά και συμπληρώνω "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος"

Λύσιππος είπε...

Ποιός πληρώνει τον βαρκάρη;

Λύσιππος είπε...

Ρητορική ήταν η ερώτηση! :-)

Ανώνυμος είπε...

γεια σας ευαισθητοι μελαγχολικοι,ομως μην παραμελαγχολειτε,η καταθλιψη ειναι του Σατανα!Μονο η Πιστη χαροποιεί…ΕΙΜΕΘΑ ΟΙ +SPAMMER~ΘΕΟΥΣΕΣ+!!!..οχι και χακερ,αλλα στο μελλον μπορεί και να γινουμε…σε συνεργασια με τους Γκεβαριστές…δεν είμεθα κεκολλημένες θεούσες,το βιβλίο το χουμε διαβάσει,απλως σκισαμε και καψαμε τις σελιδες 280-294.Δεν είμεθα στενόμυαλες....το απολωλός γαηδούρι,είναι ο μόνος ψυχαναλυτής,που μπηκε στην ψυχοσύνθεση της γυναίκας-«θεούσας».Αγγιξε την ψυχη μας,είναι αλήθεια,γιατί πολύ συχνα ερωτευόμαστε τους Πνευματικούς μας,και προσπαθώντας μετα να καταπνίξουμε τη φλογα ,την μετατρέπουμε σε Θείο,ουράνιο Ερωτα,ετσι κάνουν πολλές..Η Ηγεσία της Εκκλησιας όμως είναι φοβικη,δεν μιλαει ανοιχτα για τα εσώτερα και δεν μπορει να αντιμετωπίσει φιδίσια μυαλά σαν τον ΜνΑντρουλάκη....με τις κραυγες χανουμε επικοινωνιακους ποντους…ας ελιχθούμε λοιπόν και εμείς…>>>..Εδώ,υπαρχει ενας Ερωτας μεγάλος!!!….
Μα Βονοπάρτη του τον λέει..Ορέστη του..Αγγελικο του προσωπο..Killer,Φονια,Δολοφονο!!που σηκωνει του σταυρους της εικοσαετίας(του Πασοκ?..).και με όλα αυτά τα ερωτόλογα,που του σιγοψιθυρίζει,μας ανάβει την φαντασία..και εμείς τα θεοκόριτσα,στερημένα όπως είμεθα,συγκεντρώνουμε όλη τη θερμική ενέργεια στο κεφάλι…..ανάβει η φαντασία μας..ε,δεν μπορεί κάτι μυστήριο,υποπτο συμβαίνει με αυτους τους δυο σατανικους εραστες…Λοιπόν,ας αποκαλυφθούμε!θα πάρουμε εκδίκηση για την Αγια Μαγδαληνη!..Ο λογος που αθωώθηκε στο δικαστηριο,ήταν το νομικό πάτημα,ότι το έργο ηταν καλλιτεχνικό,αφηρημενο( ένα δοκιμιακού ύφους θα κινδύνευε περισσότερο)
Θα πάμε και εμείς καλλιτεχνικά λοιπόν,ας μην καψουμε το blog και μας πουνε σκοταδίστριες τα ευρω-λιγούρια...Θα βγαλουμε on-line λογοτεχνικές σκηνές από τους δυο σατανικούς Εραστές (Ορέστη-Πυλάδη).Εκβιάζουμε!και θα παζαρέψουμε!..δε θα το κάνουμε,Κύριε Μίμη,το ξέρουμε , είστε θερμό αρσενικό,και δεν ανέχεστε τα κουνήματα…θα σας πονέσει..δε θα το κανουμε,απ τη στιγμη που νηστευετε και μπαινετε σιγα-σιγα στο δρομο το σωστο..δε θα το κανουμε….ΑΝ,συνεχίσετε να νηστευετε,να είστε κατά του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας,αν απεχετε του υβρίζειν..Αν κανετε ο,τι χατίρι σας ζητήσουν οι νέοι και οι γυναίκες.
Κι αν,σε περίπτωση που συμβεί χωρισμός,αναλάβετε να οργανωσετε το κοινωνικό πλαίσιο,εντός του οποίου θα συνεχίζει η εκκλησία τον πρωταγωνιστικό της ρόλο..και τέλος,αφου τα τελειώσετε όλα αυτά με επιτυχία..να αποσυρθείτε ως Καλόγερος-Μάνατζερ,βοηθωντας τη risk-διαχείριση της περιουσίας των Μοναστηριων της Πατριδας μας,που μας κράτησαν Ελληνες και Ζωντανους……Αυτοί είναι οι όροι μας….και Κυριε ελέησον…για το καλό της Εκκλησίας το κανουμε…Ο Θεος ας συγχωρήσει την αμαρτία μας……..

Λαμπρούκος είπε...

Δανεικά βέβαια, γι αυτό δε μου δίνει και εκείναι τα 500 Ευρώ που μου χρωστάς από πρόπερσι!

Marialena είπε...

Καλημέρα και από μένα καλή μου Μαριώ! Μάλλον ισχύει το δανεικά και αγύριστα όσο και αν τσούζει η στάση αυτή, αλλά θα συμφωνήσω με τους υπολοίπους, αν περιμένεις ανταπόδωση έρχεται μόνον η απογοήτευση και η δική σου πρόθεση ακυρώνεται. Δανεικά κατά πως φαίνεται είναι όλα στην ζωή εδώ στη γη. Να σαι καλά, Μ.

mario είπε...

καλημέρες σε όλους
μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι λεει η μανταλενα?

Marialena είπε...

Άβυσσος η ψυχή της Μαγδαληνής τέκνον μου και είναι και επίκαιρη λόγω της εβδομάδας των Παθών, άφερημ! Τα χώνει σε άνδρες που την πόνεσαν κατά πως αντιλαμβάνομαι...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΠΟΝΩ....
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=21533502&postID=114314180727815125

Serenity είπε...

***ΣΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ***
Ω, ρε μάνα μου τι πάθαμε...
Σφαγή γίνεται... (για τις ανθρώπινες σχέσεις μιλώ βεβαίως βεβαίως)