Κυριακή, Μαρτίου 30, 2008

Αγαπη δε μη έχω ειμαι ουδεν...

...αυτό θέλησα να αποκριθώ στην όμορφη ποίηση με τις πικρές διαπιστώσεις του αγαπητού συνοδοιπόρου μας Γ.Ρ.Συμπαθάτε με αλλά πικραίνομαι με τις άδικες πράξεις των ανθρώπων.
...αγάπη δε,μη έχω είμαι χαλκός ηχών η κύμβαλο αλαλάζων...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-ΑΛΗΘΗΣ ΑΥΤΗ Η ΡΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΛΙΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΑΙΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΙΚΗ.[ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ].

panagiota είπε...

Καλησπέρα σκεπτικιστή-ποιητή.
Και η τρεις ταινίες με τα χρώματα της Γαλλικής σημαίας είναι από τις αξέχαστες μου.
Ο Zbigniew Preisner έκανε τις μουσικές επενδύσεις.Θα τον βρεις στο you tube.Δεν ξέρω ποια τραγουδάει,αλλά σίγουρα θα υπάρχει dvd με δημιουργίες του.
Οσο για τα λόγια θα τα βρεις στην Καινή Διαθήκη,στην "επιστολή Απόστολου Παύλου προς Κορίνθιους".Επιγράφεται "περί αγάπης"
(αν βρω κάτι από τα site που κατεβάζω μουσική θα σε ενημερώσω)
Καλό Κυριακάτικο απόγευμα να έχεις συνοδοιπόρε μας.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Σ'ευχαριστώ και εγώ Παναγιώτα.
Θυμάσαι που είχα ανεβάσει το περί αγάπης αλλά στα Αγγλικά από κάποιο παλιό προσωπικό site και μου την είπες ότι δεν είναι τίποτα αν δεν αποδωθεί στα Ελληνικά. Εχεις απόλυτο δίκιο. μερικά πράγματα πρέπει να αποδι΄δονται στην γλώσσα που γράφτηκαν.
Συγκλονιστικές ταινίες καλή μου και ας μην έχει τύχει να τις δώ. Κ΄'αποτε θα συμβεί κι αυτό. Κατάλληλη ψυχολογία θέλω μόνο γι'αυτό. Αλλά τις μουσικές τίς έχω σε πανέμορφη τριπλή κασετίνα.
Μήπως θέλετε να τις ανεβάσει για τους φίλους συνοδοιπόρους ο Μουσικοθεραπευτής?
Την καλησπέρα μου σε όλους

panagiota είπε...

Σάκη μου και βέβαια να τις ανεβάσει ο συμπορευτής μας Μουσικοθεραπευτής γιατί έγώ μόνο αποσπάσματα έχω και θα τις πάρω σίγουρα όλες.
Θυμάμαι πολύ καλά την στιχομυθία μας περί"τα της αγάπης"και χαίρομαι που συννενοούμαστε σε σε τέτοια ευαίσθητα θέματα.Τις ταινίες να τις δεις οπωσδήποτε.Απλές ανθρώπινες καθημερινότητες εκφράζουν.Τίποτα Χολιγουντιανό.Σαν να παίζουμε ρόλους εμείς είναι.
Καλησπέρα κι απο μένα στους ξενύχτηδες Α.Μ.