Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2006

ενημέρωση

Ο solaris μου ζήτησε, πολύ ευγενικά, να μην τον θεωρώ πλέον "συγγράφοντα" στους "Ανώνυμους Μελαγχολικούς". Σεβόμενη την επιθυμία του, αυτό και έπραξα, χωρίς να ζητήσω φυσικά εξηγήσεις. Ελπίζω να μην προηγήθηκαν παρεξηγήσεις... Αυτό δεν θα το ήθελα σ' αυτόν το χώρο. Με στενοχώρησε, κι οφείλω να το πω, το γεγονός ότι έσβησε τα κείμενα που είχε γράψει :(
Καλή καρδιά, και καλή συνέχεια σε όσους θέλουν να γράφουν κάτι εδώ.
Μαρία.

4 σχόλια:

Ektwras είπε...

democracy
δημοκρατια

Marialena είπε...

Μαρία μου λυπάμαι πολύ για αυτήν την εξέλιξη που προέκυψε. Ο Solaris για όσον καιρό δημοσίευε τις σκέψεις του, λάμπρυνε το δίχως άλλο με το ήθος και την καλλιέργειά του αυτήν εδώ την προσπάθεια να εκφραστούμε.

Solaris να είσαι καλά με τις επιλογές σου. Εμείς οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ας συνυπάρχουμε αρμονικά, σεβόμενοι τη διαφορετικότητα και την παρουσία του καθενός από τους contributors.

Rodia είπε...

Ε, δικαίωμά του είναι να αποχωρήσει βρε παιδιά... Αλλωστε και ο Lysippos είχε δηλώσει αδυναμία να συντηρεί και 2ο μπλογκ και την έκανε από συνδιαχειριστής.. περνάει όμως που και που και μας χαιρετάει τουλάχιστον. Μπορεί κάπως έτσι να το σκέφτηκε και ο Solaris.
Το να αποχωρεί κάποιος από μια ομάδα, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι "φτύνει" τους υπόλοιπους, έτσι δεν είναι; Μπορεί αλλιώς να τα υπολόγιζε και αλλιώς να του βγήκαν τα πράγματα.. Δεν είμαστε όλοι υπεράνθρωποι!!!

(σαν και μένα που ξέχασα πόσα εβλόγια διατηρώ.. εχμμ)

σμουτς!:-)

..άλλωστε.. κόσμος πάει κι έρχεται..

Ανώνυμος είπε...

An it's yer life
Do it - don talk it -
Forget about the talkers -
They'll always be around
You won't ......

Bobbie
Blowin' In The Wind
12/63