Κυριακή, Ιουλίου 30, 2006

Αν αύριο βομβαρδίσουν τον Πειραιά...


Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και πως να αντιδράσω. Υπάρχουν καταφύγια; Πρέπει να πάω στη δουλειά ή να τρέξω στο σούπερ μάρκετ; Θα μας στέλνουν κουβέρτες και φάρμακα; Θα έχουμε καθαρό νερό να πιούμε; Θα γίνουν διαδηλώσεις αντιπολεμικές στο Τόκυο και στο Βερολίνο; Θα συναντηθούν οι G8; Η Ευρώπη θα σφυρίζει αδιάφορα; Το CNN θα δείχνει το "κόκκινο λιμάνι" μας, πράσινο; Κι αν σκοτωθώ ως άμαχος πληθυσμός; Ας μάθαινα τι σημαίνει πόλεμος. Κι αν σκοτωθεί η μικρή τετράχρονη που λατρεύω; Θα οργιστώ και θα μάθω να πολεμάω.
Όπως.

6 σχόλια:

bruce is nosebleeding είπε...

για τον πειραιά δεν νομίζω να ενδιαφερθεί κανείς.
άσε που καλό θα του κάνει, του χρειάζεται ένα ρετουσάρισμα.

Rodia είπε...

Στη Χιροσίμα ακόμα πεθαίνουν από τη μπόμπα.
Ακόμα γεννιούνται μωρά και ψάρια παραμορφωμένα.
Το μειονέκτημα των γιαπωνέζων;
Δεν ήταν με το μέρος των νικητών.
Αλήθεια, ποιος νικάει σε τέτοιο πόλεμο;
Η βία Μαράκι, η βία.
Για τούτο, προσπάθησε για ειρήνη, και μυαλό, και γνώση.
Αυτά είναι όπλα δυνατά.
Νικούν χωρίς να σκοτώνουν.

what about me??? είπε...

Αν αύριο βομβαρδίσουν τον Πειραιά...
Τότε είσαι τρομοκράτης. Είσαι ένα εμπόδιο στον δρόμο και πρέπει να πεθάνεις. Εσύ και η τετράχρονη είστε εγκληματίες. Κακώς βρίσκεστε εκεί. Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να προφέρετε τις ζωές σας σαν ανθρώπινες ασπίδες σε αυτούς που πραγματικά πρέπει να πεθάνουν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Φυσικά, αν προσπαθήσεις να φύγεις δεν θα μας γελάσεις. Το τετράχρονο είναι απλά μια κάλυψη. Μεταφέρεις μηνύματα-όπλα-τρομοκράτες και θα βομβαρδιστείς. Αυτό που έπρεπε να κάνεις, είναι να είχες φύγει από το “rogue city” του Πειραιά χρόνια πριν. Για να έχεις μείνει, είσαι ένοχη. Πάντως μην ανησυχείς. Αν πάθεις τίποτα, όλοι μας θα νοιώσουμε αποτροπιασμό.

Σας παρακαλώ. Μπορώ να σταματήσω να ανήκω στους Homo sapiens;

raffinata είπε...

Στη θέση του Πειραιά θα μπορούσε να είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, το Ηράκλειο, η Ρόδος... στη θέση τη δική μου, οποιοσδήποτε... στη θέση της μικρής οποιοδήποτε παιδί... κάποιοι ίσως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, άλλοι όχι! Προς το παρόν, είμαστε έξω από τον πυρρίχιο χορό...

Ανώνυμος είπε...

That's a great story. Waiting for more. free foot fetish picks

Ανώνυμος είπε...

Where did you find it? Interesting read » » »