Σάββατο, Ιουλίου 29, 2006

H βασίλισσα του σαρδάμ

Το πλέον πρόσφατό μου: Κρατσερός Κατούλης

Όταν βιάζομαι, είτε διαβάζω είτε μιλάω δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνω σαρδάμ. Εκεί δε που έχω δώσει τα καλύτερά μου είναι στα τραγούδια, π.χ.:

- Βρήκα στην Αμφιλοχία, τον Σταμούλη τον λοχία, παλιό μου συμπολεμιστή με το κεφάλι του στ' αυτί

- Μπροστά στην πύλη θα σταθώ, με τις κουβέρτες στο κεφάλι, κι αργοκουνώντας τη μασχάλη, θα χαιρετίσω το φρουρό

- Βγαίνεις νωρίς να πας στην εκκλησιά, σπαθί κι αστροπελέκι, χτυπάνε θεέ μου τα καμπαναριά, κι ο ήλιος πέρα βρέχει

- Καμαρούλα μιά σταλιά, δύο επί τρία, όχι και λατρεία, δίχως και μιλιά

Επί πλέον όταν είμαι ΚΑΙ ερωτευμένη, ζητάω ένα "κουστάκι ματίχες", "μιά σοκολάτα με πύραυλο", βλέπω και "Βέξα Αλεφιάδου"...

Δυσλεξία λέγεται αυτό; Ό,τι και να 'ναι μ' αρέσει :)

9 σχόλια:

Μαύρος Γάτος είπε...

Βειά σου Μαρλάκι!!!!!

Μαύρος Γάτος είπε...

...βανίλισσα του Μπαρλάμ!!!!!


[ βρε παιδιά ας βγάλουμε αυτό το verification, για ένα spam πού και πού δεν αξίζει τον κόπο να σπαζόμαστε κάθε φορά... όποιος συμφωνεί να σηκάσει το χέρι. Σ;) ]

αερικο είπε...

:-))))))) Κυριε , κυριε!! Εγω, εγω!!!

( Πανω που εχω τελειωσει το σχολιο μου βγαινει το βεριφικέισιον και αρχιζω να αναρωτιεμαι: γμτ αυτο τωρα τι ειναι w ή δυο v κολημενα; το αλλο τι ειναι; κλπ κλπ ...:-(( Συνηθως κανω λαθος και αντε παλι απ' την αρχη..!@#$%^&@#$% )

Rodia είπε...

Το δικό μου είναι το -γνωστό πλέον- σαρδάμ στο τραγούδι "ένας φίλος ήρθ' απόψ' απ' τα παλιά" όπου ο καημένος.. "είχε μπρίζα στα σγουρά του τα μαλλιά".. !!!

Το βεριφικέησιον είναι απαραίτητο σε σελίδες κάποιας κυκλοφορίας.. Για ρωτείστε τι τραβούσα μέχρι να το βάλω στα δικά μου.. Να σβήνω ένα κάρο διαφημιστικά για πορνό και τζόγο -κυρίως.
Αμα δηλώσει κάποιος ότι θα ελέγχει και θα σβήνει τα ψευτομηνύματα, πάω πάσο. Αυτά στέλνονται συνήθως σε παλιότερα ποστάκια και όχι σε πρόσφατα και είναι δύσκολο να εντοπιστούν από άλλον εκτός από τη Μαρία που είναι η ιδρύτρια. Οπότε, αν συμφωνεί η Μαρία, ουδέν πρόβλημα. Προτείνω να τη σκεφτούμε... μέσα σε όλα να έχει κι αυτό το πρόσθετο αγγούρι...

σμουτς!:-)

Μαύρος Γάτος είπε...

Και τι μας νοιάζει Μαρινάκι για τα παλιότερα ποστ; Ετσι κι αλλιώς τα μηνύματα αυτά δεν είναι και τόσα πολλά, άσε που ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα...

Περιμένουμε βέβαια την άποψιν της k.k. Ιδρύτριας και CEO, k.k Ραφινάτας ....

jayjjlxa μού ζήτησε να γράψω το άτιμο τώρα. Και να δεις ότι το έγραψα λάθος...

Σ;)))

Unknown είπε...

"Σου γράφω πρώτη του Δεκέμβρη είναι μεγάλη Σαββατιά..."
Και το πλέον ανυσηχητικό: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΡΔΑΜ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ. Απλώς, για κάποιο λόγο δεν συνέδεα την ημερομηνία του τραγουδιού με το Πάσχα.

Κολωνία, 1994. Ο μετανάστης simon στο WC. Ρίχνω μια γρήγορη ματιά δίπλα μου στα περιοδικά. Ωραίος τίτλος σκέφτομαι: Η Ισορροπία του Χορευτή. Μετά ήρθαν οι διαβόλοι. Καλά, λέω, είναι δυνατόν να έχει αυτόν τον τίτλο ο Οικονομικός Ταχυδρόμος; Ξανακοιτάω: Οι Ισοροπίες των Υπερδυνάμεων, αυτός ήταν ο τίτλος.

Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό το πράμα -αν και θυμίζει λίγο αυτά τα περίφημα missing .dll του Gates λίγο πρίν πάρουμε παραμάσχαλα το pc για τον μάστορα. Μ' αρέσει όμως.

:Ο)

raffinata είπε...

το 'βγαλα το τιμημένο το μοδερέισον, να δω τι θα καταλάβετε που θα μου γεμίζει το μέιλ με σπαμ, βλέπω κι εγώ έχετε 30 νέα μηνύματα και σκέφτομαι "πω,πω ουρά κάνουν οι θαυμαστές" :Ρ

@ Σάιμον, χαχαχαχαχα, το 'ξερα, το 'ξερα ότι σου συμβαίνει :)))

Μαύρος Γάτος είπε...

Μαρλάκι Καληθέρα! Απενεργοποίησε βρε το mail!

(Ε τα νέα comments θα τα βρίσκεις μόνη σου... τι να κάνουμε...)

Ευχαριστώ
Σ;0)

αερικο είπε...

Επι του θεματος τωρα που το θυμηθηκα..:-)
Εγω κανω κασι σαν σαρδαμ αλλα οχι οταν μιλαω..οταν γραφω μου συμβαινει αυτο τους τελευταιους μηνες και μ' ανησυχει λιγακι θαλεγα..
Παω να γραψω γαι παραδειγμα "κανενα" και γραφω "κανανε" ..ανησυχητικο κι αυτο;;;