Κυριακή, Μαρτίου 19, 2006

I BELONG TO YOU - BONUS TRACK!

Το τραγούδι αυτό του Eros Ramazzoti ντουέτο με την Anastasia από το τελευταίο του album με τίτλο Calma Aparente, διάλεξα σήμερα να σας το ανεβάσω γιατί ήθελα να ακούσετε κάτι πολύ όμορφο και ρομαντικό αλλά όχι μελαγχολικό κατ' ανάγκην όπως είναι πολλά ερωτικά τραγούδια.

Η Κυριακή μου ήταν πέραν του αναμενόμενου ευχάριστη, λόγω του σεμιναρίου της Γελωτοθεραπείας στο Καφέ Σχολειό που παρακολούθησα. Στην αρχή η διαδικασία του να γελάσω μου φάνηκε αρκετά δύσκολη, γιατί με τη σοβαροφάνεια που επικρατεί στη κοινωνία μας, το γέλιο γίνεται λιγότερο συχνό και πολλές φορές χαμογελάμε ή απλά χαζογελάμε, χωρίς στην ουσία να γελάμε με την ψυχή μας, που τόσο καλό κάνει σε όλο μας το είναι. Όμως, επειδή μπήκα στο κλίμα όσο περνούσε η ώρα, η συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα ποταμό γέλιου, χαράς και χαλάρωσης. Με έκανε να αφήσω πίσω την ψυχρολουσία του κυρίου "προτεραιότητες" και την μελαγχολική διάθεση που είχα τη Παρασκευή το βράδυ και όλο το Σάββατο. Ουδέν κακόν αμιγές καλού και πάμε παρακάτω! Το καλό τέτοιων εκδηλώσεων είναι το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των συμμετεχόντων, με πολλές αγκαλιές, νοιάξιμο, ανθρωπιά και πάνω απ' όλα συγκαταβατικότητα που πηγάζει από τις αρχές των ανθρώπων του Σχολειού και μεταδίδεται χωρίς προσπάθεια σε όλους τους επισκέπτες και μαθητές. Σε αυτήν την ατμόσφαιρα, γνώρισα δύο ακόμα αξιόλογες κοπέλες και ξαναβρέθηκα με μαθητές από τα προηγούμενα χρόνια που είχα καιρό να δω. Στο τέλος το τι χαμόγελο και θετική ενέργεια μοιραστήκαμε άπαντες, δεν φαντάζεστε! Τα όποια προβλήματά μου, μου φάνηκαν ότι είχαν συρρικνωθεί αφήνοντας χώρο στη χαρά, στο γέλιο, στις στιγμές που ζούσα!

Γι' αυτό και για σήμερα το βράδυ σας προσφέρω αυτό το υπέροχο τραγούδι, για να κλείσετε τα μάτια και να ταξιδέψετε με τις νότες και τις αισθαντικές φωνές του Eros και της Anastasia. Καλή σας ακρόαση και καλή μας εβδομάδα σε πείσμα των αντιξοοτήτων... Μ.

1 σχόλιο:

Μαύρος Γάτος είπε...

Αχ αυτό το ανεβαστικό κορίτσι... γελώντας έφυγε, τραγουδώντας γύρισε...

Σ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))