Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2008

Μεταβολικό σύνδρομο Ινσουλίνης (ή αλλως Σακχαρώδης διαβήτης)

Η ζωή με το Σακχαρώδη Διαβήτη.... σήμερα

συνέντευξη από τον Χρ. Ζούπα στο περιοδικό Φαρμακευτικά Χρονικά, από το blog του Φατρμακοποιού


Παιδιά συγνώμη αλλά επειδή είναι πολύ το κέιμενο πατήστε πάνω και δείτε την στου Φαρμακοποιού , Εξ 'αλλου υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα εκεί

6 σχόλια:

Marialena είπε...

Ναι η γνώση είναι δύναμη και ειδικά στην περίπτωση των ατόμων που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, είναι το εργαλείο για την αυτοπραγμάτωση και την ανεξαρτησία.

Καλησπέρα Σάκη και να δούμε πότε οι υποσχέσεις και η αναγγελία των εξελίξεων πάνω στην έρευνα για την καταπολέμηση αυτής της μάστιγας, θα γίνουν πραγματικότητα και θα απελευθερώσουν εκατομμύρια πασχόντων.

Μέχρι τότε, hope & belief όπως λες και εσύ...

Sakis είπε...

Για σένα ήταν αν δεν το κατάλαβες, καλή μου.
Αλλά ούτως ή άλλως είναι μιά πολύ καλή συνέντευξη.
φλκ!!!

Marialena είπε...

Αχ Σάκη μου γλυκέ... Σ' ευχαριστώ όχι μόνον για μένα και για χιλιάδες άλλους συνανθρώπους μας που θέλουν να ζήσουν μια καλύτερη ζωή με τον διαβήτη τους.

Μόνο που ο συγκεκριμένος - προβεβλημένος - ιατρός, προσωπικά δεν με εμπνέει με τα λεγόμενά του γιατί τυλίγει την επιστήμη του με τα κέρδη που βγάζει από τους ανθρώπους που συρρέουν στο ιδιωτικό του ιατρείο μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σάκη μου απεχθάνομαι τους ιατρούς κάθε ειδικότητας που λόγω της πέρασης που έχει η ειδικότητά τους, ξεχνούν τον όρκο του Ιπποκράτη και γίνονται επιχειρηματίες.

Αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα, που ίσως δεν είναι της παρούσης να την κάνουμε, να θυμήσω πως το ζήτημα εγέρθη με τον πρόωρο θάνατο της Αμαλίας Καλυβίνου άλλωστε...

φιλιά πολλά από τη μακρινή και φιλόξενη Φρανκφούρτη της Γερμανίας!!!

Ανώνυμος είπε...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Sakis είπε...

Ωραία έκπληξη από την Φρανκφούρτη!! Την ξέρω μόνον σαν αεροδρόμιο όπου σταματαέι η Λουφτχάνσα ή κάποια από τις star alliance εταιρίες όταν πηγαίνω σε ευρωπαικά τουρνουά. Τεράστιο αεροδρόμιο.
Να υποθέσω ότι είσαι σταλμένη από τη δουλειά σου εκεί?
οπως και ναχει καλώς να μας (μου) ξαναγυρίσεις

Γιά τον συγκεκριμένο επίσης δεν έχω ακόυσει τα καλύτερα.
Εκτός των άλλων χρησιμοποίησε την ιδιότητα και την φήμη του για να εκλεγεί Δήμαρχος νομίζω στο προάστιο που έβαλε τεσπα.
Οποιος ανακατέβαιται με τα κοινά (πίτουρα δλδ) ξέρεις τον τρων και οι κότες, και εμένα προσωπικά κάτι μου την σπάει
(ίσως γιατί θεωρώ τους πολιτικούς αλαζόνες και αδηφάγους στην κρίση και την σκέψη πράγμα που επεκτείνεται και στην σταση και στα έργα τους.

Απλά σαν ταπεινός φαρμακοποιός κρίνοντας την συνέντευξη του περιοδικόυ μου φάνηκε πολύ προσιτή και φιλική για τους κατέχοντες το πρόβλημα αυτό στον μεταβολισμό τους.
Εξ άλλου δεν τελειώνει εδώ το θέμα αυτό και ο farmakopoios.blogspot.com επιφυλάσεται να επανέλθει.

(Οσο για τους γιατρόυς , εξ ιδιότητος, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα τους !! )

φλκ πολλά

Marialena είπε...

Σάκη μου χαίρομαι που έχουμε κοινή οπτική πάνω στο θέμα των ιατρών επιχειρηματιών... Μεγάλη κουβέντα!

Φρανκφούρτη είμαι για διακοπές και όχι ευτυχώς για δουλειά. Μια ανάσα πέρα από την Αθηναϊκή καθημερινότητα!

Σε φιλώ κι εγώ.