Κυριακή, Δεκεμβρίου 23, 2007

Γονείς Τέρατα!

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Ο 83 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ

Γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας αποτέλεσε η αποκάλυψη της αδιανόητης κτηνωδίας που εδώ και χρόνια βίωνε η 11χρονη μικρούλα στα χέρια της κατ’ ευφημισμόν μητέρας της Ειρήνης Τσονοπούλου. Οι καταθέσεις που ελήφθησαν από την ανήλικη αποκάλυψαν τη φρίκη μιας διεστραμμένης μάνας που δεν έφτανε το γεγονός ότι παρέδιδε το κορμάκι της κόρης της τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα στα χέρια του 60χρονου ιερωμένου και του 83χρονου συνταξιούχου, αλλά ταυτόχρονα, αδιαφορώντας για το διπλό βιασμό του κορμιού και της ψυχής, έφθανε στο σημείο όχι μόνο να τους παρακολουθεί, αλλά και να τους βιντεοσκοπεί! Φρικαλέες πράξεις, αρκετές από τις οποίες γνώριζαν και κάποιοι άλλοι, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια, παγιδευμένοι στη νοοτροπία του «μακριά από το σπίτι μας» και του «τι μας αφορά εμάς».

Η ανατριχιαστική συμπεριφορά της 33χρονης μάνας προκύπτει και από το γεγονός ότι δεν δίστασε (όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος ο Αθανάσιος Κανάκης στους αστυνομικούς) να πουλήσει την 11χρονη κόρη της αντί του ποσού των 2.000 ευρώ στον 83χρονο συνταξιούχο, με αποτέλεσμα προκείμενου εκείνος να… διεκδικήσει την περιουσία του να επιχειρήσει μαζί με τον «πατριό» της μικρούλας να την απαγάγει έξω από το σχολείο της!

Η απόπειρα έγινε στις 3 Δεκεμβρίου και ενώ η 11χρονη πήγαινε προς το δημοτικό σχολείο του Ολυμπιακού Χωριού, στο Μενίδι. Η προσπάθεια όμως έγινε αντιληπτή από τους δασκάλους της, οι οποίοι αφού πρώτα την απέτρεψαν, ειδοποίησαν στη συνέχεια την αστυνομία. Καθώς οι δράστες ήταν άγνωστοι, κανείς δεν έπραξε το οτιδήποτε, μέχρι που πριν από μία εβδομάδα μια γυναίκα η οποία έμενε κοντά στην οικογένεια, πήγε στο τμήμα και κατάγγειλε την κακοποίηση των παιδιών της Τσονοπούλου από τον 42χρονο Σπύρο Σουχλέρη, με τον οποίο συζούσε. Με την επώνυμη πια καταγγελία στα χέρια τους οι αστυνομικοί, που μέχρι εκείνη την ώρα ό,τι μάθαιναν ήταν από ανώνυμες καταγγελίες, άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση.

Η κακοποίηση της 11χρονης και του 8χρονου αδελφού της από τον «πατριό» τους δεν ήταν δύσκολο να αποκαλυφθεί. Οι αξιωματικοί εξάλλου δεν ξαφνιάστηκαν ακόμα και όταν προέκυψε ο βιασμός της 11χρονης από τον «πατριό» της, αφού στην πορεία τους δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντούσαν τέτοιες υποθέσεις.

Συγκλονίστηκαν όμως όταν ανακάλυψαν τον απόλυτο ηθικό ξεπεσμό και τη διεστραμμένη συμπεριφορά της αποκαλούμενης μάνας. Για το ότι εκδιδόταν η ίδια σε ηλικιωμένους επικαλέστηκε τη χηρεία της πριν από πέντε χρόνια. Δεν μπόρεσε όμως να εξηγήσει πώς πήγαινε από την ηλικία των έξι χρόνων της κόρη της και την παρέδιδε στον συνταξιούχο για να τη βιάζει. Δεν απάντησε γιατί όταν τη βίασε πρώτη φορά εκείνη κρατούσε τα χέρια του παιδιού της μέχρι που αυτό λιποθύμησε. Αναπάντητο, τέλος, άφησε το ερώτημα με ποιο δικαίωμα πήρε την 9χρονη κόρη της φιλοξενούμενης οικιακής βοηθού της μητέρας της και την εξέδωσε και γιατί πήγε τον 11χρονο γιο της ίδιας γυναίκας στον 83χρονο για να ασελγήσει πάνω του και να τον φωτογραφήσει. Αναυδοι και οι ίδιοι, συνέταξαν τη δικογραφία και την απέστειλαν στην εισαγγελία...

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ 83ΧΡΟΝΟ

Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις των τριών παιδιών

Η λέξη «ανατριχίλα» αποδεικνύεται πολύ φτωχή για να περιγράψει αυτό που προκαλούν όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς τα τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία μετατράπηκαν σε σκεύη ηδονής προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους η 33χρονη Ειρήνη Τσονοπούλου, ο 42χρονος σύντροφός της Σπύρος Σουχλέρης, ο 83χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ Αθανάσιος Κανάκης και ο 60χρονος ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Μπροστά στους εμβρόντητους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής η 11χρονη Μ., κόρη της 33χρονης κατηγορουμένης, καθώς και δύο ακόμα ανήλικα παιδάκια (ο 11χρονος Γ.Α. και η 9χρονη αδελφή του) που «φιλοξενούνταν» στο σπίτι-κολαστήριο στο Ιλιον αποκάλυψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια των βρόμικων ραντεβού που έκλεινε η Ειρήνη Τσονοπούλου.

Οπως προκύπτει από την κατάθεση της 11χρονης, η «γνωριμία» της με τον 83χρονο συνταξιούχο αλλά και με τον 60χρονο ιερέα έγινε μέσω της μητέρας της. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ήταν μόλις 6 ετών όταν η μητέρα της την οδήγησε στην «αγκαλιά» του 83χρονου. Το ραντεβού κλείστηκε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Καματερού, όπου ο συνταξιούχος, με τη βοήθεια της μητέρας της, την ακινητοποίησε και τη βίασε παρά φύση, μέχρι που η μικρή έχασε τις αισθήσεις της!

«Στη συνέχεια μου έδωσε 50 ευρώ και μου είπε ότι μπορώ να πάρω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου και χρήματα στη μητέρα μου» υποστήριξε η 11χρονη, επισημαίνοντας ότι τα ίδια ραντεβού πραγματοποιούνταν δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του μέχρι το Μάιο του 2007!

Εκεί, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 11χρονη, ο 83χρονος τη βίαζε ενώ η μητέρα της τραβούσε βίντεο ή φωτογραφίες (!), την ανάγκαζε να βιντεοσκοπεί τις περιπτύξεις που είχε εκείνη με τον συνταξιούχο, αλλά και το ερωτικό τρίο της μητέρας της, του 83χρονου και ενός ακόμη 60χρονου άνδρα!

Εκτός όμως από το σπίτι του συνταξιούχου, μέχρι και την ηλικία των 9 ετών η μητέρα της την οδηγούσε μία φορά την εβδομάδα και στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής όπου, σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος τη βίαζε μέσα στην εκκλησία και της έδινε 50 ευρώ κάθε φορά!

Από τα «νύχια» της 33χρονης κατηγορουμένης δεν γλίτωσαν ούτε ο 11χρονος Γ.Α. και η 9χρονη αδελφή του, που «φιλοξενούνταν» στο σπίτι της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το αγοράκι, η Τσονοπούλου το είχε οδηγήσει πολλές φορές στο σπίτι του Κανάκη, όπου το χάιδευαν, το έγδυναν και το έβαζαν να ποζάρει τραβώντας βίντεο αλλά και να ξαπλώνει γυμνό μαζί τους στο κρεβάτι την ώρα που έκαναν έρωτα, ενώ βιντεοσκοπούσε ένα άτομο που αναζητείται με το ψευδώνυμο «Γύφτος»!

Ακόμα χειρότερη ήταν όμως η τύχη της 9χρονης αδελφής του. Οπως αναφέρεται στους αστυνομικούς, τον Απρίλιο ή το Μάιο του 2007 η Τσονοπούλου την οδήγησε στο σπίτι του Κανάκη, όπου ο 83χρονος τη βίασε, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει αιμορραγία!

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Η ΜΗ-ΤΕΡΑ(Σ)

Τα απίστευτα βασανιστήρια μέσα στο σπίτι-κολαστήριο από τον σάτυρο πατριό

Σε κολαστήριο παιδικών ψυχών και σε άντρο ακολασίας είχε μετατρέψει τη διώροφη πολυκατοικία της οδού Γενναδίου ο σύντροφος της 33χρονης γυναίκας Σπύρος Σουχλέρης. Οπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο 42χρονος άντρας όχι μόνο βίαζε συστηματικά την 11χρονη κόρη της συντρόφου του, αλλά βασάνιζε με κτηνώδη τρόπο τον 8χρονο γιο της!

Σύμφωνα με τις καταθέσεις της μικρής Μ., ο Σουχλέρης την είχε βιάσει πάρα πολλές φορές παρά φύση μέσα στο σπίτι, γεγονός που αποκάλυψε στη μητέρα της για να λάβει την απάντηση: «Δεν πειράζει, είναι άντρας και έχει ανάγκες»! Παράλληλα η μικρούλα αποκαλύπτει ότι ο «πατριός» της βασάνιζε με απάνθρωπο τρόπο τον μικρότερο αδερφό της, τον οποίο χτυπούσε με χαστούκια, τον έδενε και τον έβαζε να πατά σε παγάκια!

Τα ίδια και χειρότερα για τη συμπεριφορά του 42χρονου απέναντι στο 8χρονο αγοράκι αναφέρει στην κατάθεσή της και η «οικιακή βοηθός» της μητέρας της κατηγορούμενης. Οπως επισημαίνει, ο Σουχλέρης χτυπούσε με τη ζώνη τον μικρό, τον ξεγύμνωνε, του περνούσε αλυσίδα στο λαιμό και τον έβαζε να κάνει το σκύλο (!), ενώ τον κρατούσε με συρματόσχοινο! Η ίδια γυναίκα μάλιστα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο σάτυρος πατριός εμπλεκόταν σε ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών χρησιμοποιώντας σαν «ξεκάρφωμα» τον γιο της!

Οπως κατέθεσε, ο Σουχλέρης και ο «γύφτος» πήραν τον μικρό και πήγαν σε μια εκκλησία από την οποία έκλεψαν εικόνες, που στη συνέχεια τις έδωσαν σε αγνώστους παίρνοντας ως αντάλλαγμα μια βαλίτσα με «νάιλον συσκευασίες», οι οποίες «προφανώς ήταν ναρκωτικά», ενώ μια άλλη φορά οι ίδιοι άντρες έκλεψαν κοσμήματα από ένα σπίτι τα οποία -για να μη βρεθούν πάνω τους- «φόρτωσαν» στο γιο της!

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Ο ΠΑΤΡΙΟΣ


Αναζητούνται άλλοι δύο που συμμετείχαν στα όργια και βιντεοσκοπούσαν!

Οσα φρικτά καταγγέλλουν η 11χρονη κόρη της μη-τέρας και η 9χρονη φίλη της οικογένειας, που φιλοξενούνταν στο σπίτι της, επιβεβαιώνονται και από την ιατροδικαστική έκθεση. Η κόρη της 33χρονης, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτήν, έχει υποστεί «μείωση του τόνου του έξω σφιγκτήρος» γεγονός που σημαίνει ότι όσα αναφέρει η 11χρονη στην κατάθεσή της για τους συχνούς «παρά φύση» βιασμούς της από τον 83χρονο συνταξιούχο είναι αληθή, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη μικρούλα αναφέρει ότι ο παρθενικός υμένας της εμφανίζει «ασυνέχεια συμβατή με παλαιά ρήξη».

Συγκλονιστική όμως είναι η έκθεση και για την 9χρονη φιλοξενούμενη, αφού σε αυτή διαπιστώθηκε ότι υπήρχε «παλαιά ουλοποιηθείσα περιοχή ασυνέχειας του παρθενικού υμένος, συμβατή με ρήξη αυτού».

Το συγκλονιστικότερο όλων όμως είναι ότι η μητέρα δεν εξέδωσε την κόρη και την 9χρονη μόνο στον συνταξιούχο της ΔΕΗ και τον ιερωμένο αλλά και σε άλλους, καθώς από τις αστυνομικές αρχές επιχειρείται να εντοπιστεί η ταυτότητα του «γύφτου» που βιντεοσκοπούσε και ενός ακόμα ατόμου, ονόματι «Δημήτρης».


--------------------------------------------------------------------------------


«Εμενε συνέχεια έγκυος για να εκδίδει τα παιδιά της»

Το σίγουρο είναι πως όλοι γνώριζαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε στο διαμέρισμα όπου έμεναν η 33χρονη Ειρήνη Τσονοπούλου και ο 42χρονος φίλος της Σπύρος Σουχλέρης. Κανείς όμως δεν έπαιρνε θέση. Η 11χρονη σήμερα Μαρία βίωνε τη φρίκη από τα έξι της χρόνια, ενώ ακολούθησαν ο μικρότερος αδελφός της και τα άλλα δύο παιδιά, η 9χρονη Ελένη και ο 8χρονος Γιώργος που φιλοξενούνταν με τους γονείς τους στο σπίτι-κολαστήριο. Αυτά τα παιδιά γίνονταν καθημερινά βορά διεστραμμένων μυαλών, κάτω από τα... στραβά μάτια της γειτονιάς. Αραγε, κανείς δεν είχε δει; Κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα; Οι γονείς που φιλοξενούνταν στο σπίτι δεν πρόσεξαν το παραμικρό; Αμέλεια; Αδιαφορία ή συνέργεια; Η Δικαιοσύνη θα το κρίνει και η αλήθεια θα λάμψει σύντομα. Η Πετρούλα Βαταμίδη ζει ακριβώς κάτω από το διαμέρισμα όπου μεγάλωναν τα παιδιά. Είναι η θεία του πρώην συζύγου της Ειρήνης Τσονοπούλου. Η ίδια δήλωσε στην «Εspresso»: «Μετά το θάνατο του ανιψιού μου έμενε συνεχώς έγκυος για να τα εκδίδει. Τα παιδιά υπέφεραν και τώρα είναι πάλι έγκυος»! Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε η Ειρήνη Τσονοπούλου, είναι έγκυος στο πέμπτο της παιδί. «Η Μαρία, ο Αργύρης και ο Λευτέρης μένουν στη γιαγιά τους. Υπάρχει και ένα άλλο που βρίσκεται σε κάποιο ίδρυμα. Ενα βράδυ το πήρε από εδώ το ΕΚΑΒ μέσα στα αίματα. Δεν ξέρω πού βρίσκεται. Τώρα αυτή είναι πάλι έγκυος»!


--------------------------------------------------------------------------------



Οι αποκαλύψεις της γιαγιάς και η εξομολόγηση του Γιωργάκη

Μέχρι πριν από περίπου μία εβδομάδα η γιαγιά των παιδιών, Μυρσίνη Τσονοπούλου, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, γνώριζε ότι η κόρη της και ο σύντροφός της απλώς (!) χτυπούσαν τα παιδιά.

Την περασμένη Κυριακή, όμως, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη από το στόμα του 8χρονου Γιώργου, που βρήκε το θάρρος να της μιλήσει και να της πει όλη την αλήθεια για την κόλαση που ζούσαν. Η ίδια, μιλώντας για πρώτη φορά στην «Espresso», εξιστόρησε όλα όσα της εκμυστηρεύτηκαν τα παιδιά.

«Την περασμένη Κυριακή, ενώ πίναμε καφέ με την Πωλίνα, την κυρία που φιλοξενούνταν στο σπίτι της κόρης μου, ήρθε κοντά μου ο γιος της και μου είπε: “Θεία, η θεία Ειρήνη, όταν μας έπαιρνε για βόλτα, μας πήγαινε σ’ ένα μέρος με κόκκινα φωτάκια και γυμνές γυναίκες. Μετά έπαιρνε τη Μαρία και την αδελφή μου και τις πήγαινε πίσω από κάτι κουρτίνες. Εγώ περίμενα απέξω και όταν έβγαιναν, αυτή κρατούσε λεφτά”. Το είπα στην Πωλίνα και αναγκάσαμε τα παιδιά να μας πουν λεπτομέρειες. Μου είπε πως τους πήγαινε σ’ ένα σπίτι με φωτάκια που μάλλον ήταν καμπαρέ απ' ό,τι κατάλαβα. Εκεί, όπως μου είπε το παιδί, το χάιδευαν και το φιλούσαν. Ηταν και η κόρη μου μπροστά. Οταν τελείωναν, της έδιναν λεφτά και μετά η κόρη μου τα πήγαινε σ’ ένα άλλο σπίτι».

Οσον αφορά τον ιερέα που φαίνεται να βίαζε το κοριτσάκι, η ίδια λέει: «Δεν μου το είπε από την αρχή αυτό η Μαρία. Μου το εκμυστηρεύτηκε αφού βγήκε από το αστυνομικό τμήμα. Συγκεκριμένα, μου είπε πως την πήγαινε στο μικρό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και τη βίαζε».

- Εσείς καταγγείλατε την κόρη σας;
Εγώ την κατήγγειλα την πρώτη φορά, πριν από εννέα μήνες, επειδή τα έκανε μαύρα στο ξύλο. Τη δεύτερη φορά πήγε στην αστυνομία η μητέρα των άλλων δύο παιδιών, η οποία μένει μαζί μας στο Ολυμπιακό Χωριό αυτές τις μέρες.

- Η κυρία Πωλίνα έμενε με την κόρη σας για ένα χρόνο;
Ναι, ήταν φίλη του εραστή της κόρης μου, αλλά δεν ήξερε τι άνθρωπος ήταν. Λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έμενε με τον άντρα της και τα δυο παιδιά τους στο σπίτι της κόρης μου.

- Τώρα μένει σ' εσάς;
Ναι, με τα παιδιά και τον άντρα της.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

13 σχόλια:

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Ανατριχιαστικό, ανήκουστο!!
Δεν μπορώ να γράψω !!
Μόνο να αναρωτηθώ ποιές συνθήκες και και ποιά αυγά εκκολάπτουν αυτά τα φίδια και τα τέρατα!!

Marialena είπε...

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους και αναγνώστες μας για το περιεχόμενο αυτού του δημοσιεύματος, αλλά το ανήρτησα γιατί πρέπει όλοι μας να πληροφορηθούμε και να προβληματιστούμε γι' αυτό που συνέβαινε χρόνια τώρα σε αυτά τα παιδιά.

Από θαύμα γλύτωσαν από την κακοποίηση και την σεξουαλική εκμετάλλευση που τα ωθούσαν οι γονείς τους.

Και αν δεν ήταν οι συμμαθητές και οι δάσκαλοι της 11χρονης να σταθούν εμπόδιο στο να την "πουλήσει" η μητέρα της στον 83χρονο, αυτό το παιδάκι θα συνέχιζε να πεθαίνει κάθε μέρα, βιαζόμενη από τους πελάτες που της έστελνε το κύκλωμα της μαστρωπίας.

Δεν μπορείς να πεις κάτι γι' αυτό το θέμα, η Οδύσσεια αυτών των παιδιών ξεπερνά τη δική μας φαντασία...

τσότσος είπε...

Κακή η παρομοίωση με "τέρατα", Μαριαλένα, γιατί αυτά (ζώα δεν είναι, τί εννοούμε σαν τέρατα;) δεν έχουν λογικό, ψυχή. Τί συγκρίνουμε τώρα...
Με συγκλονίζει ακόμα, εκτός από την ακατανόμαστη, ο παπάς: άνθρωπος αφιερωμένος, υποτίθεται, στο Θεό της αγάπης...
"Άλαλος" είμαι...

Marialena είπε...

Αγαπητέ μου Τσότσο, αναρωτιέμαι αν ποτέ αυτό το κοριτσάκι θα μπορέσει να αγαπήσει και να αγαπηθεί, χωρίς να τρέμει ότι κάποιος άνδρας θα την κακοποιήσει ή εκμεταλλευτεί...

panagiota είπε...

Προσωπικά τον παπά θέλω να τον ευνουχίσω.Για τους άλλος δεν θα γράψω τι σκέφτομαι,γιατί θα με πείτε Ναζίστρια....

Marialena είπε...

Με ποιά μέτρα και ποιά σταθμά θα κριθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπου αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη, πείτε μου!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτά τα παιδάκια με τα ανεξήτηλα τραύματα στη ψυχή τους, ποιός θα τα σκεφτεί?

τσότσος είπε...

Ας "μνημονεύσουμε" τα παιδάκια στην προσευχή μας, τη σκέψη μας μήπως μπορέσουμε να τους μεταλαμπαδεύσουμε κάτι από την δική μας ευδαιμονία...
Τώρα θέλω να δω κάποιον από τους γνωστούς/άγνωστους άκληρους πλούσιους να τα πάρουν υπό την προστασία τους, να τα μορφώσουν, να τους απαλύνουν τον πόνο και, έτσι, να δώσουν περισσότερο νόημα στην, συνήθως ανούσια κοσμική, ζωή τους.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

φίλε Τσότσο!!
συμπροσύχομαι μαζί σου για μιά ακόμα φορά !!
Αμήν.
Γιά να δούμε λοιπόν τι θα απογινει η αθωωότητα?
Οσο πουλάει το θέμα θα ασχοληθούν. Μετά θα αναλάβουν οι κοινωνικόι λειτουργοί, τα ιδρύματα .....άσε καλύτερα.
Μακάρι να αναλάβει κάποιος προσωπικά με αγνές προθέσεις και όχι να προσφέρει υλικά αγαθά.
είναι το τελευτάιο που χρειάζονται.
Το υλικό μέρος χρειάζεται μόνο σαν πλαίσιο ώστε να μπορέσουν να ζήσουν μιά άνετη τουλάχιστον ζωή μήπως και μπορέσουν...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω τη θανατική ποινή σε
όλα αυτά τα κτήνη και μην με πείτε ακραίο.
Εξήγηση, ο θάνατος που έσπειραν σε ψυχές και σώματα αγγέλων.
Γιατί πρόκειται για νεκρά παιδιά, που γνωρίζουν τη ζωή μέσα απ` το δικό τους θάνατο.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

@πατέρα
δεν μπορώ να πω κάτι εναντίον σ'αυτό που λές

Karolina είπε...

Anatrihiasa... eklapsa.. ponesa.. ponao gia afta ta paidia..!!! Den mboro kan na skefto ti niothoun k ti pernoun tora.. ti pono psychis k somatos ehoun.. pos tha megalosoun... xreiazontai agapi.. frontida.. storgi.. mbas k kapote to kseperasoun giati na ksehasoun dystychos isos den mboresoun pote !! Afta ta anrthopomorfa terata tous rimaksan tin psychi k ta kormakia .. makari na ypirche thanatiki poini makari.....allios na sapisoun stin fylaki gia mia zoi!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα παιδάκια δεν πρόκειτε ποτέ να ξεπεράσουν με όλα τα λεφτά και τους παιδοψυχολόγους του κόσμου αυτά που βίωσαν και αυτές τις εικόνες που είδαν μέσα από τα αθώα ματάκια τους.Σκεφτήτε μόνο ότι λίγο πολύ όλοι μας όταν υπήρξαμε παιδία θα'χουμε φάει καμία δυνατή μπούφλα από την μαμά ή τον μπαμπά και την θυμόμαστε ακόμα πόσο μάλλον αυτά τα βασανηστίρια που τράβουσαν για πόσα χρόνια αυτά τα παιδάκια!!!
Όσο για τους ενόχους το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν έιναι να τους κλείσουν σε ένα δωμάτιο να τους βιάζουν, να τους δένουν σαν τα σκυλία και να τους μαστιγώνουν μέχρι να ψωφίσουν με λίγα λόγια στην δικία τους περίπτωση ισχύει μόνο το "Οφθαλμός αντί οφθαλμού....." αυτή είναι η γνώμη μου και ας ακούγετε απολίτιστη και ναζιστική άσε που πίστευω δηλαδή εκεί που θα πάνε(στενή)θα καλοπεράσουν έχω ακούσει από διάφορους ότι την "θεία δίκη"που δεν μπορεί να δώσει η δικαιοσίνη την δίνουν οι υπόλοιποι φυλακόβιοι...ίσως να μάθουμε σε λίγο καιρό ότι "αυτοκτόνισαν στο κέλι τους"καλή ώρα σαν τον Δουρή αν θυμάμαι καλά;

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

πρός όλους
Αλούτε τίποτα για αυτή την περίπτωση?
Δεν μιλάω για τα κτήνη. Μιλάω για τα αγγελούδια.

Περαστική
τι μου θύμισες!!
Ακριβώς ένα ποστ που έιχα ανεβάσει πριν ενωθώ με τους ανώνυμους.
Είναι επικαιρο και το ανεβάζω και στην παρέα εδώ .
Μπες αν θέλεις να δεις πόσο συνταυτίστήκαμε¨-)
την καλησπέρα μου