Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2007

Tα φτερά της ελευθερίας . . .


Ένας άγγελος …ένα πουλί…. Δύο φτερά..

Έχουν δύο φτερά για να πετούν, δεν μπορούν να πετάξουν με το ένα χρειάζονται και τα δύο για την ανύψωση στον ουρανό. Το ένα βοηθά το άλλο και τα δύο βοηθούν ώστε πραγματοποιηθεί το φαινόμενο της απογείωσης ψηλά.
Το ένα φτερό λέγεται το φτερό της ‘’ελεύθερης βούλησης, το φτερό το οποίο κάνει πράξη και δράση την επιθυμία, τον σκοπό για να φτάσεις στο στόχο και να τον κατακτήσεις.
Το άλλο είναι το φτερό της ‘’συνείδησης’’ που θα σου δώσει την ώθηση να τοποθετηθείς σωστά εκεί που πρέπει να είσαι ΠΑΡΩΝ κάθε στιγμή και κάθε λεπτό να παρατηρήσεις δια μέσου ιερών φίλτρων τις καταστάσεις. Η συνείδηση είναι ένα σκαλοπάτι πριν την ελεύθερη βούληση , ένα βήμα πριν την πράξη με την οποία αλληλοσυμπληρώνεται αλλά και καλλιεργείται για να είναι σταθερή κάθε στιγμή.
Νιώθουμε πολλές φορές δέσμιοι μια κατάστασης δεν χρειάζεται δεν είναι απαραίτητο αν δεν μπορείς, φύγε! Πέταξε ψηλά! Σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν στο βούρκο της δυστυχίας και να είσαι σίγουρος μόλις πετάξεις θα σου αρέσει πολύ. Μπορεί τα φτερά να είναι βαριά , αυτό που καλείσαι είναι να τα ελευθερώσεις και να εξωθείς στην ελευθερία.Πολλοί μένουν δέσμιοι σε μια δουλεία που τους τρώει την ζωή , άλλοι σε μια σχέση που στην ουσία ασυνείδητα κάνει το ίδιο, μην το δεχτείς. Αξίζεις και δεν αξίζει για τίποτα να υποφέρεις, τουλάχιστον μην δεχτείς την μακροχρόνια υποταγή, σχεδίασε το δρόμο προς την έξοδο και θα τα καταφέρεις.

''Το σώμα είναι εσύ! ο φορέας συνείδησης και βούλησης ώστε να πετάξεις ψηλά, αρκεί να δώσεις το πρόσταγμα.''

''Χρησιμοποίησε την βούληση και την συνείδηση σαν όπλα, ακόμα και να τραυματιστείς αξίζει μπροστά στην ελευθερία.''


''Όταν δεις την πύλη ανοιχτή , πέταξε !''


''Οι άγγελοι και τα πουλιά πετούν για να μην χάσουν την σχέση τους με το ταξίδι στην ελευθερία, την εξέλιξη και την ανανέωση.''

''Είναι καλύτερα να βγεις από το κελί τραυματισμένος και να γεύεσαι την ελευθερία παρά να μείνεις στο κελί και να αργοπεθαίνεις κάθε μέρα , ουσιαστικά περιμένοντας καρτερικά το εσωτερικό σου τέλος.''

Κάποτε στην ζωή μου βρέθηκα σε ένα κελί , έκανα απόπειρες διαφυγής, για την ακρίβεια τρείς αλλά φοβόμουν , δείλιαζα. Μια μέρα λοιπόν ξεσκόνισα τα φτερά και είπα : ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ!!! Τελικά δεν το μετάνιωσα αν και τραυματίστηκα. Είναι πολύ όμορφα εκεί ψηλά!

''Όταν θες κάτι πραγματικά μπορείς να το πράξεις, όταν λες ότι δεν μπορείς να το πράξεις δεν το θες πραγματικά.''

''Η ελευθερία είναι ένα πολύτιμο άνθος , κάποιοι έχουν ματώσει για να το κρατήσουν''



Δεν υπάρχουν σχόλια: