Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2008

Οι Υαινες της Θείας Δίκης

Πέμπτη, Νοέμβριος 30, 2006


τον θυμάστε τον Δουρή?

ναι.. αυτόν τον "πατέρα" που χτυπιότανε με δάκρυα πάνω από το μικρό μνήμα του παιδιού του όταν το κατεβάζανε στο χώμα. Αυτόν που τον είχε συμποπνέσει όλη η Ελλάδα .
...αυτό το τέρας που λίγο αργότερα αποδείχτηκε φονιάς του παιδιού του με τον πιό απαίσιο τρόπο, το βασανιστήριο του βασανισμού του αθώου ανέγγιχτου κορμιού του και της σεξουαλικής κακοποίησης κατ'εξακολούθηση.
Ναι! πως να το ξεχάσει κανείς!! δεν ξεχνιούνται δυστυχώς τα κακά εύκολα. Μένουν εκεί καρφωμένα στο μυαλό να στοιχειώνουν την κοινωνία μας!
Η δικαιοσύνη έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Εριξε του τέρατος την ανώτερη των ποινών. Αν μπορούσε θα τον εκτελούσε δημόσια. Η πραγματική τιμωρία όμως ήρθε από αλλού:

Εγώ δεν θα ξεχάσω πιό πολύ την άλλη εικόνα, την ώρα που με χειροπέδες τον τσουβαλιάζουν στο ανακριτικό της αστυνομίας μαζί με άλλους βαρυποινίτες, για την μόνιμη απο εδώ και πέρα κατοικία του. Εκείνη ακριβώς την στιγμή πρέπει να κατάλαβε τί τον περίμενε. Δεν προλάβαινε να μετράει από που του έρχότανε το ξύλο. Ηταν σαν αυτοί ακόμα οι άθλιοι να μην μπορούσαν να δεχθούν το έγκλημα αυτού του ανθρώπου!! Και έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις του. Σαν το κλουβί με τα λιοντάρια, σαν τις ύαινες που πρόκειται να κατασπαράξουν έναν ήδη νεκρό.
Λίγο καιρό αργότερα ο Δουρής βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του, αν θυμάμαι καλά. Αυτοκτόνησε είπαν, ή τον αυτοκτονήσανε (τα τσακάλια)

αυτά!!Με αφορμή τα άγρια εγκλήματα των ημερών, έρχονται στο νου οι στοιχειωμένες αυτές εικόνες έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.... απανταχού τέρατα!!! ότι δεν πρόκειται να τελειώσει το θέμα έτσι απλά, άντε φάγαμε 20,30 χρόνια ή ισόβια και τελειώσαμε!! κα μετά τα 10,15 την ψάχνουμε με καμμιά καλή διαγωγή και με καμμιά έφεση. η Θεία δίκη παραμονεύει και την ενσαρκώνουν οι ύαινες!!!!

2 σχόλια:

panagiota είπε...

Σάκη,δεν ξέρω με τι αφορμή θυμήθηκες τον Δουρή,αλλά σίγουρα ήταν μια πολύ απάνθρωπη,ανατριχιαστική ιστορία.
Δεν αυτοκτόνησε(οικειοθελώς).
Ακόμα και οι φονιάδες στη φυλακή έχουν άγραφους νόμους(που τους καλύπτει η σιωπή)για τους παιδεραστές και τους εγκληματίες προς τέρψη των βίτσιων τους.
Και πίστεψε με τα ξέρω από "πρώτο χέρι".Μη ρωτήσεις από που.Δεν θέλω να έχω ακροαματικότητα στα Μπλόγκ.
Δεν τον έδειραν,τον σοδόμιζαν κάθε βράδυ κάτ'εξακολούθηση και στο τέλος τον "αυτοκτόνησαν".Αυτή είναι η αλήθεια.
Και για να σου πω κάτι που ίσως σε τρομάξει....ίσως και τους άλλους συνοδοιπόρους μας.....
ξέρω πως είναι η φυλακή!!!!
Μεγάλο σχολειό!
Το πέρασα...για λίγο...
Αλλά πολλά έμαθα!!!!
ΑΑΑΑ....και γνωριμίες έκανα!Καλές!
Και με γάτες και με ποντίκια.....

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Κοίταξε λίγο πιό κάτω Παναγιώτα στο ποστ που είχα κάνει η μαριαλένα για τα κακοποιημένα Αγγελούδια.
Η περαστική κάτι σχολίασε και ήταν ταυτοποιημένο με αυτό το παλιό περσινό ποστ μου στο Σταυραετό πριν σας γνωρίσω. Ενοιωσα την ανάγκη να το αναρτήσω και εδώ.

Δεν με τρόμαξες Παναγιώτα, ίσα ίσα πιστέυω ότι ότι εμπειρίες αποκτάς αν τις χρησιμοποιήσεις σωστά είναι όπλα σου.
Ετσι πιστέυω και εσύ καλή μου φίλη.
Και είσαι πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος και έχει πολλά να μοιραστέι κάποιος μαζί σου.
Την καλημέρα μου