Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2008

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Κρανιώτη Γ. τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέει και χειρότερα. Μην ξεχνάμε οτι ο Ομπάμα ξόδεψε 640.000.000 δολάρια στην εκστρατεία του κι αυτά είναι χρήματα που πρέπει να επιστραφούν με υπέρογκους τόκους στους πιστωτές του. Όποιος φτάνει σε αυτό το επίπεδο (υποψήφιος πρόεδρος Η.Π.Α.) είναι απόλυτα ματαιόδοξος και πρόθυμος για τα πάντα. Έχει προ πολλού πουλήσει την ψυχή του στο σύστημα και είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για να συνεχίσει να είναι αυτοκράτορας και να ικανοποιεί υπερτροφικό του τετράπτυχο Φιλαργυρία-Φιλαυτία-Φιληδονία-Φιλοδοξία. Όσοι ανεβαίνουν τόσο ψηλά είναι άνθρωποι εγωπαθείς που ενδιαφέρονται μόνο για το εγώ τους είναι αυτοί που κατάφεραν να πατήσουν τα περισσότερα πτώματα απο όλους.

Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ

ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΟΦΗ

Θέλεις να γίνεις πρόεδρος, τη γη να κυβερνήσεις

«κύριε» να φωνάζουνε στον κόσμο όπου βαδίσεις


Θέλεις να είσαι αφεντικό αυτής της οικουμένης

Ηγέτες και πρωθυπουργούς να λύνεις και να δένεις


ΕΠΩΔΟΣ

Όταν θα γίνεις αρχηγός, πολέμους θα κηρύξεις

κι όταν πεθάνουν αρκετοί, τις βάνες θα ανοίξεις


Θα θυσιάσεις και παιδιά, για να κερδίσεις χρήμα

και θα κοιμάσαι στα λεφτά, όταν θα νοιώθεις κρίμα


ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ

Θέλεις να γίνεις άρχοντας και να εξουσιάσεις

κι ανθρώπους όπου χρειαστεί, πολλούς να θυσιάσεις


Κι αν αρχηγέψεις τελικά και χρήματα χορτάσεις

Στις όχθες του Αχέροντα να ξέρεις θα τα χάσεις


Annuit Coeptis Novus Ordo Seclorum

1 σχόλιο:

Marialena είπε...

Εγώ, αγαπητοί συνοδοιπόροι, θα έλεγα να μην εξαντλούμε την θεματολογία μας εδώ στη σελίδα των Α.Μ. σε θέματα που μπορεί να προκαλέσουν πόλωση και διχασμό ανάμεσά μας, όπως η πολιτική.

Το θέμα αυτό βέβαια της εκλογής του νέου Προέδρου της Αμερικής, είναι το πλέον δημοφιλές, για την σημασία την οποίαν έχει για την ανθρωπότητα, αλλά η επισήμανσή μου αφορά σε τυχόν κομματικές ή άλλες αναφορές στην πολιτική ελληνική σκηνή, που μπορούν να επιφέρουν δυσαρέσκεια ή διχόνια μεταξύ ημών και των αναγνωστών μας.

Σας ευχαριστώ πολύ, Μαριαλένα