Δευτέρα, Δεκεμβρίου 31, 2007

Στο κατώφλι του νέου χρόνου

Λίγες ώρες έμειναν για να αποχαιρετήσουμε το 2007 για πάντα. Η τελευταία μέρα του χρόνου είναι αφιερωμένη στους απολογισμούς του καθενός μας, στα εισερχόμενα και στα εξερχόμενά του, στα τεφτέρια με τους φανερούς και κρυφούς λογαριασμούς.

Χαίρομαι που βλέπω αυτή εδώ τη συντροφιά των Ανωνύμων Μελαγχολικών να μεγαλώνει και να ανθίζει όσο περνάει ο καιρός. Φέτος είχαμε τη χαρά να γίνουν μέλη μας οι Aγοραφοβία, Άννη, Lockheart, Σάκης, Τάκης Τσαντήλας και Τσότσος, άνθρωποι με ευαισθησίες και περιεχόμενο, που έχουν δώσει νέα πνοή με τις αναρτήσεις τους στη σελίδα μας.

Χαίρομαι που υπάρχουν αναγνώστες που εκφράζουν την άποψή τους στα σχόλια και συμμετέχουν στη δημιουργία ενός πολύ ενδιαφέροντος διαλόγου και μας αφήνουν τις εντυπώσεις τους που είναι ενθαρρυντικές για να συνεχίζουμε.

Οι Ανώνυμοι Μελαγχολικοί, μια ιδέα που πήρε σάρκα και οστά τον Μάρτη του 2006, αναπνέει και εκφράζεται μέσα από την ελευθερία στην σκέψη και την έκφραση αυτών που θέλουμε να εκφράσουμε εδώ. Η ομάδα λειτουργεί με αλληλοσεβασμό και αγάπη του ενός προς τον άλλον άνθρωπο και είναι καταπληκτικό το ότι λειτουργούμε μεταξύ μας αρμονικά.

Να ευχηθώ το 2008 να είναι μια ακόμα πιο ευνοϊκή χρονιά να εκφραζόμαστε και να μην φοβόμαστε να δείξουμε τα πραγματικά μας αισθήματα, συναισθήματα και προβληματισμούς μέσα από τις αναρτήσεις στους Ανώνυμους Μελαγχολικούς.

Image Hosted by ImageShack.us

Καλή δημιουργική χρονιά σε όλα τα μέλη και τους αναγνώστες των Ανωνύμων Μελαγχολικών!

Με αγάπη, Μαριαλένα

5 σχόλια:

panagiota είπε...

Καλή χρονιά σας εύχομαι συνοδοιπόροι και αναγνώστες των Α.Μ!

τσότσος είπε...

Καλή χρονιά σε όλους σας φίλοι μου, χάρηκα που σας γνώρισα!

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Εγώ με τη σειρά μου δεσμεύομαι για την ποιοτητα των δημοσιεύσεων μου,όσο μπορώ.

Είμαστε μιά πολύ καλή κοινωνία και πρέπει να διατηρούμε υψηλό επίπεδο, πιστέυω στο ομαδικό μας πνέυμα και πιστέυω ότι οι Ανώνυμοι μπορούν να εξελιχθούν και άλλο, σιγά και σταθερά.

Πάντα τέτοια παιδιά και ευχαριστώ σας, για την τιμή που μου έγινε για άλλη μιά φορά

Τάκης Τσαντήλας είπε...

Μαριαλένα μου,
φίλοι και συν-ταξιδευτές
ανώνυμοι κι επώνυμοι μελαγχολικοί
χρόνια πολλά και καλά,
καλή χρονιά..
Εύχομαι ότι καλύτερο
και όμορφο για σας
και τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα
τη νέα χρονιά..
Δημιουργικοί πάντα,
ενεργοί κι εμπνευσμένοι..
Την εκτίμηση μου και την αγάπη μου
σε όλες και όλους σας..

Marialena είπε...

Αγαπητοί φίλοι, συνταξιδευτές σε αυτό το ταξίδι που κάνουμε μέσα από τη συντροφιά μας, μόνο με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε και σεβασμό για τους άλλους ανθρώπους, αυτή η σελίδα θα γίνεται ολοένα και καλύτερη, ολοένα και πιο ανθρώπινη.

Να είμαστε καλά να συνεχίζουμε...