Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2008

Boom....

...και εξερράγην!


Φιλτατοι,νέοι περιπατητές των Α.Μ. σας καλωσορίζω!
Αγαπητα κορίτσια που ήρθατε και βάλατε τις όμορφες σκέψεις σας μέσα από λέξεις ποιητικές και σκιρτήματα καρδιάς έχετε την αγάπη μου.

Αλλα, θα το πω αυτό που με στραβώνει και ας το πάρει το ποτάμι.
-Σταμάτησα να βλέπω Τ-Β εδώ και πολλά χρόνια.Είμαι ευτυχισμένα ανημέρωτη και κουλ!
-Θα μου πείτε ίσως,"είσαι εκτός των πραγμάτων ρε μάγκα"
-Θα σας πω "οχι ρε μάγκες,έχω καλύτερα ενδιαφέροντα"
-Θα με ρωτήσετε "τι, και ποια? και θα γελάσετε όταν θα σας τα αναφέρω γιατί θα με χαρακτηρίσετε εκτός πραγμάτων"
-Λοιπόν,καλά μου παιδιά χέστηκα για τον Ομπαμα, χέστηκα για τον Μακ Καιην χέστηκα για την Αμερικα και γενικά προσπαθώ να ξεσκατωθώ από τις ηλιθιότητες με τις οποίες ασχολούνται οι άνθρωποι(δυστυχώς)ακόμα...
(Ενας από τους βασικούς λόγους που σταμάτησα να βλέπω τ-β.)

Δεν γουστάρω γαμώτο μου την ενημέρωση.Δεν γουστάρω να μάθω για προέδρους κρατών, κόμματα, αυξήσεις αγαθών και για το νέο μοντελάκι που θα φορέσει η Παπαρίζου.
Δεν γουστάρω να μάθω αν η Δεη αύξησε τα τιμολόγια της, αφού θα τα πληρώσω ούτως ή άλλως.Γενικά δεν γουστάρω να είμαι το θύμα που θέλει να πασάρει τις "γνώσεις του" επί των επικαίρων ο κάθε δημοσιογραφίσκος και και οι "αυλικοί" αυτού.

Δεν νομίζω πως είναι άξιον λόγου να ασχολούμεθα με μαλακίες.
Εχουμε τόσα πολλά να κάνουμε για να γίνει ο κόσμος καλύτερος κι όποιος αμφιβάλλει και δεν ξέρει το "πως" ας επικοινωνήσει μαζί μου. Κι επειδή βαριέμαι τα μάλα τις φρούδες λέξεις και τα σαθρά νοήματα, κοινώς το να'χαμε να αναλύουμε και να περιμένουμε το ευλαβώς "σωστά τα λες ρε φίλε!Ευγε Ευγε..
Ας πάμε παρακάτω στο ρεζουμέ...
- Αγαπητοί μου φίλοι ευθαρσώς θα δηλώσω πως δεν θέλω να ξαναδιαβάσω πολιτικά οικουμενικά δρώμενα μέσα στην σελίδα των Α.Μ.
-Με χαλάει...
-Εδώ συνυπάρχουμε για να αναλύουμε τους εαυτούς μας,τις ανησυχίες μας, τις επιδιώξεις μας, τα κρυφά μας όνειρα και αν θέλετε και τους...καυμούς μας!
-Αφήνουμε τα πάντα πίσω μας και μοιραζόμαστε την φιλία και την ανθρώπινη αρωγή. Κανουμε διάλογο μέσα από τα σχόλια εκατέρωθεν, και ανταπόκριση σκέψεων και όχι αναφορές από στήλες εφημερίδων.
-Είμαστε ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ και όχι ρεπόρτερ
-Αλλιώς δεν θα είχε λόγο ύπαρξης αυτή η σελίδα των Α.Μ.

Με τους ευγενικούς χαιρετισμούς μου
η συνοδοιπόρος Παν,
Κι αν σας στεναχώρησα θα σας αφιερώσω ένα τραγουδάκι που θέλω να πιστεύω πως απαλύνει τις ανθρώπινες πίκρες



Ισως γιατί προτιμώ το "no more excuses" από τα λόγια,λόγια,λόγια,λόγια....
Βαρέθηκα φίλοι μου τα λόγια και τις αναλύσεις μεταξύ τυρού και αχλαδιού.
Εργα θέλω να δώ πια...λύσεις για τα κακώς κείμενα και όχι αναμεταδόσεις προς ενημέρωση ημών!!!

7 σχόλια:

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Αγαπητή μου Παν.
συμφωνώ ότι αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του τόπου μας.
Με επιεική έκφραση ανακατέυομαι, με αυτά που βλέπω και ακούω, από τα πολιτικά ανδρέικελα. Δε είναι οτι δεν έχω γνώμη αλλά προτιμώ να την κρατάω μόνο για μένα.

Συμφωνώ και με την Μαρλέν ότι καλύτερα να αποφεύγουμε να αναπτύσσουμε θέσεις που ενέχουν κινδύνους να χαλάσουν το ζεστό συμπνοιακό κλίμα των Α.Μ. Και οι πολιτικές θέσεις ενέχουν όπως και να το κάνουμε τέτοιους κινδύνους.

Marialena είπε...

Γιωτούλα μου, δεν μου αρέσει καθόλου να αντιπαρατιθέμεθα για θέματα αρχών. Την άποψή μου την έθεσα στο ποστ του Νεραϊδοπαρμένου παραπάνω και δεν θέλω να προβώ σε ριζικές λύσεις όπως να απομακρύνονται τυχόν δημοσιεύματα που προσβάλλουν πρόσωπα ή ιδεολογίες.

Σαν πολίτες, η μη ενασχόληση με την πραγματικότητα γύρω μας και ό,τι την επηρρεάζει. Καλώς ή κακώς, πολλά θέματα αγγίζουν και τα πιο προσωπικά μας πιστεύω. Με το να λέμε πως "δεν μας ενδιαφέρουν", δεν σημαίνει πως δεν συμβαίνουν κιόλας ή δεν μας απασχολούν.

Οι επισημάνσεις μπορούν να φέρουν λύσεις, όταν παύουμε να είμαστε παθητικοί δέκτες και αντί αυτού γινόμαστε πρωτοπόροι και κάνουμε το όραρα πραγματικότητα.

Ευτυχώς που η ομάδα αυτή απαρτίζεται από τέτοιους ανθρώπους. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε με ανάλογα θέματα στο μέλλον.

Τις καλησπέρες μου σου στέλνω τείνοντας σημαία λευκή της συμφιλίωσης. Αντε κυρά παραμυθού, θα ντύσεις τον χειμώνα μας με τις εξιστορήσεις σου, που μόνο εσύ ξέρεις να λες?

panagiota είπε...

Σακη μου,όπως τα λες είναι φίλτατε!
Οι πολιτικές,απόψεις,γνώμες και αναλύσεις είναι καλύτερα να μένουν "μοναδικά δικές μας" και να να γράφονται στα προσωπικά μας μπλογκ όπου κανείς δεν μπορεί να έχει λόγο και αντιρρήσεις.
Κι εγώ έχω γνώμη και άποψη περί πολιτικής αλλά όπως λες Σάκη την κρατώ για μένα.Η πολιτική και το ποδόσφαιρο μόνο εχθρούς κάνουν μέσα από την αντιπαράθεση απόψεων.

panagiota είπε...

Μαρλεν μου με ξέρεις καλύτερα από όλους και από την καλή και από την ανάποδη.
Ειλικρινά δεν θα ήθελα να σβήνεται κανένα θέμα ούτε σχόλιο όσο προσβλητικό και να είναι(θα μπορούσα κι εγώ να τα σβήσω όσα με έθιξαν αλλά το προσπέρασα.Δεν αξίζει τον κόπο να αναλώνομαι σε κακοφημίες που το μόνο που κατάφεραν ήταν να με κάνουν να γελάσω,) κι ούτε αισθάνομαι πως κάποιος είναι ικανός να με προσβάλλει γιατί του λέω στα ίσα πως δεν "γουστάρω" στο κοινό μας σπίτι να ανακατεύουμε πολιτικά,θρησκευτικά και ρατσιστικά θέματα και να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις.
Κιαν μου επιτρέψεις να αναφερθώ στην πρωτοπορία που αναφέρεις,ξέρεις από πρώτο χέρι τις ενασχολήσεις μου και τον πρωτοποριακό μου χαρακτήρα,οπότε είναι άδοξο και παράταιρο για μένα να ασχολούμαι αν θα βγει άσπρος ή μαύρος ηγέτης στο γιουσα.(διάλεκτος των εμιγκρέ για USA)
Οπότε αγαπητή μου και αγαπητοί μου η πραγματικότητα άλλη είναι στην ουσία!
Ας ασχοληθούμε με τον συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας και τα Αμερικανάκια ας τα αφήσουμε να κάνουν μια ακόμα μαζική εξόντωση!
Αλήθεια συνοδοιπόροι μου που την προτιμάτε αυτή την φορά?

Μαρλεν ξέρεις πως δεν μπόρεσα να κατέβω στον Περσικό με το στρατιωτικό σκάφος ανεφοδιασμού εν καιρώ πολέμου.Ξέρεις τι έπαθα στην Κύπρο με τον Σ. Ξέρεις την πτήση με τα τούρκικα καταδιωκτικά όταν γύρισα ξημερώματα στην Ελλάδα.
Ξέρεις τι τράβηξε ο κολλητός μου ο Κ. στο Κόσοβο.Ξέρεις από τον κοινό μας φίλο τον Μ. για το τι γινόταν στο Ιρακ όταν πήγε με τους γιατρούς χωρίς σύνορα.Ξέρεις όταν πήγα εγώ παλιότερα με τους γιατρούς του κόσμου....
Ε...κι αλλα να πω?
Αει μη χέσω που θα κάθομαι να μάθω για το ποιος βγήκε πρόεδρος στη αμερικα...Αφού όλα αυτές τις δυστυχίες αυτοί τις δημιούργησαν

Λευκή σημαία έμαθα να κρατάω κοκόνα μου αγαπημένη εκ των πραγμάτων.

Θα σας γράψω ιστορίες,σίγουρα,για τα ατίθασα νιάτα μου και τις περιπέτειες στα μαρμαρένια αλώνια της επιβίωσης...

Marialena είπε...

Αμήν.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

Hallelluiah!!

panagiota είπε...

Κάπως έτσι...
Ζωή σε λόγου μας!!!